Onze verhaal Hoe het allemaal begon

Vanaf het begin…

Al vele jaren serveert Steakhouse La Vaca typisch Zuid-Amerikaanse gerechten vanuit de authentieke Argentijnse keuken. Het restaurant is gelegen aan het Thorbeckeplein, naast het wereldberoemde Rembrandtplein, in de binnenstad van Amsterdam.

De culinaire hoogstandjes bestaan uit onder andere: gemarineerde spareribs, mals ossenhaas en kruidig gegrilde kip. La Vaca biedt niet alleen uitstekende vleesgerechten maar echte aanraders zijn ook de verschillende visgerechten en vele soorten Tapas.

Voeg daarbij Argentijnse specialiteiten als Quilmes bier, Argentijnse likeuren en cognac, begeleidende fraaie wijnen uit o.a. de wijnstreek Mendoza en een smaakvol assortiment aan dessert en uw avond zal meer dan geslaagd zijn.

La Vaca heeft plaats voor circa 60 personen in het restaurant en heeft daarnaast een buitenterras voor circa 40 personen.

Het personeel staat graag voor u klaar en heeft service hoog in het vaandel staan. Reserveren is over het algemeen niet nodig maar wanneer u met grote groepen vanaf 10 personen komt, zeker in het weekend, dan is een reservering wel raadzaam. Het telefoonnummer is: 020-6253999.

La Vaca is dagelijks geopend van 12 uur ’s middags tot middernacht en wij zien u graag verschijnen tijdens lunch of diner.